Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Nieuw dagboek van Feline


#1

Hallo allemaal, 

Ik ben van plan mijn oude topic op te slaan en te verwijderen. Ik had dat in het topic al aangegeven. Reden is dat er door de jaren heen best wat informatie over mijn familie in is komen te staan en ook over mijn behandelaars van GGZ. Hoewel ik nooit namen genoemd heb, is inmiddels wel te achterhalen wie mijn behandelaars zijn dus ik wil daar iets discreter mee omgaan. 

Verder is een schone lei natuurlijk ook prettig. 

Het is zaterdagochtend. Ik heb geslapen zonder Seroquel, voor de tweede nacht. Ik ben vroeg wakker maar nog niet zorgelijk vroeg, vind ik. En ik heb nog wel Seroquel in huis voor als ik een keer echt wil bijslapen. Straks ga ik zwemmen met een paar vrouwen van de zwemgroep. Ik hoop dat iedereen een (redelijk) goede zaterdag heeft vandaag. 

Liefs, Feline
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen Feline :   • PeterH
Antwoord

#2

Okido Feline,


Ik snap het zeker.
Antwoord

#3

Register or login to view the content
Antwoord

#4

Dank jullie wel. 

De middag valt niet mee. Het licht in de kamer is erg fel, zelfs met de gordijnen dicht. Omdat de zon laag staat denk ik. Toch wel last van het minderen van de Seroquel. Onrustige benen, onrustige kaken, net was ik misselijk. En ik realiseerde me dat de menstruatie ook begonnen is. Normaal niet veel last van maar het helpt nu niet mee misschien. 

Waar ik ook tegenaan loop, is dat ik al een tijdje niet bij de hardloopgroep geweest ben. Wel regelmatig laten weten dat de ochtenden nu gewoon lastig zijn. Wat ook meespeelt is dat ik die mensen best druk vind op de vroege ochtend, het is een grote groep. 
Of misschien heb ik dit al geschreven, ik ben niet zo helder. In ieder geval een half jaar geleden kreeg ik een factuur voor een half jaar (vooruit betalen). Toen dacht ik nog, we hebben helemaal niet besproken of ik nog wel een half jaar blijf. Maarja iets met Corona, stok achter de deur dus toch betaald. Maar nu krijg ik weer een factuur voor een half jaar vooruit. Terwijl ik coach J al maanden niet gesproken heb. Dus ik heb gemaild dat ik het niet eens ben met deze stilzwijgende verlenging. Heb een mail terug gehad dat we het er wel over hebben als ik daar ben. 

Alleen... de ochtenden zijn nog steeds een probleem dus we zien elkaar niet automatisch. En ik wil eigenlijk ook niet opeens meedoen terwijl ik eigenlijk geen lid meer ben. Het kan er net even niet bij, ofzo. Want nu heb ik het idee dat ik maandag hier iets mee moet. 

Ik snap ook serieus niet dat je iemand die om gezondheidsredenen niet komt, zo een nieuwe factuur stuurt.
Antwoord

#5
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-10-2021, 23:45 door EindJ.)

Heb dit bericht verwijdert

Sterkte en veel succes met je dagboek Feline!

Groeten Jupiter
Antwoord

#6

Hoi Jupiter, 

Jij ook succes met alles waar je mee bezig bent. Iedereen ervaart het forum weer anders. 

Ik realiseer me net dat ik a.s. maandag helemaal niet naar de hardloopgroep kan ivm andere afspraak. Wat tijd betreft zou het te combineren zijn maar ik heb niet genoeg energie voor 2 afspraken. 
Ik heb in twee hardloopgroepen gezeten. Een op de woensdag waar telkens nieuwe mensen bij kwamen en dat was wel ok. Die werd ook nooit zo groot. Maar op gegeven moment moet je naar de andere groep en dan kom je in een soort 'ouwe jongens krentenbrood'-kliek. Ik denk dat vooral dat me nu tegenstaat. Ik wil niet stil in een hoekje gaan zitten (eigenlijk ook wel) maar het kost me ook teveel moeite om mee te doen met die groep. Hun onderwerpen, hun grapjes. De koffie vooraf en achteraf hoort erbij maar dat maakt het voor mij juist belastend.
Antwoord

#7

Ik kon de hele tijd het woord niet echt vinden. Niet misselijk maar wel een beetje raar. 
Maar het is eigenlijk watertanden. En net als het klappertanden (wat ook nog af en toe voorkomt) wel raar maar niet heel vervelend. Als ik lees wat anderen allemaal moeten doorstaan qua hallucinaties, stemmen horen etc bij afbouw dan heb ik echt nog geluk. 

Vanmiddag even last gehad van fel licht in de kamer (althans ik vond het heel fel opeens) maar dat ging weer over. Ik kon op dat moment mijn zonnebril niet vinden en heb een tijdje met mijn hoofd onder mijn dekbed gelegen. Later vond ik die bril natuurlijk alsnog. 

Vanmiddag voelde ik me een echt een verslaafde die aan het afkicken is. Of nouja dat ben ik ook gewoon. Ik kan ook bij mijn ouders terecht als het niet gaat, alleen als ik daar zit te klappertanden en met mijn hoofd onder een dekbed ga zitten gaan ook de alarmbellen weer af denk ik. 

Maar tot mijn eigen verbazing... ik slaap. Ben net ook al een uurtje weggedommeld. Dat was mijn grootste angst, dat ik geen oog meer dicht zou doen zonder Seroquel.
Antwoord

#8

Jeetje, ik ben ergens niet welkom omdat het voor 'gezinnen met kinderen' is. Flikker toch op.
Antwoord

#9

wat een onzin Feline dat je er niet welkom bent het is graag of niet  Angry
Antwoord

#10

Feline , ik vind het knap van jou dat je de seroquel hebt afgebouwd of bezig bent met afbouwen. Ik wens je veel sterkte en moed daarmee. Ikzelf ervaarde in het verleden ook dat seroquel een heftig medicament is. Ik kwam er enorm van aan en was gezwollen over mijn lichaam en gezicht , ik heb dat toen ook stopgezet en heb aripiprazol nu. Kom daar in ieder geval zo niet van aan. Ik wens je veel sterkte met het afbouwen verder. Ik ga het volgen. Groetjes cyranno
AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
  Dagboek J Started by misterj
1,476 Replies - 142,470 Views
10 uren geleden
Laatste bericht: cyranno
  Dagboek Chaya Started by Chaya
13 Replies - 634 Views
11-02-2024, 15:41
Laatste bericht: Joy
02-09-2023, 14:45
Laatste bericht: Liefde+Hoop
  Dagboek MQ Started by MaryQ
15 Replies - 1,183 Views
08-05-2023, 12:48
Laatste bericht: MaryQ
  Dagboek Started by Janpieter
1 Replies - 432 Views
06-08-2022, 12:06
Laatste bericht: Joy
  Dagboek Richie Started by lerichie
3 Replies - 876 Views
02-04-2022, 14:31
Laatste bericht: Feline
  Dagboek Goldenleaf Started by Goldenleaf
1 Replies - 875 Views
01-03-2022, 12:19
Laatste bericht: Nick
  Dagboek Started by Nick
76 Replies - 9,266 Views
16-02-2022, 22:55
Laatste bericht: Nick
  Dagboek Amelie04 Started by Amelie04
18 Replies - 3,358 Views
16-02-2022, 16:28
Laatste bericht: misterj
  Dagboek Started by DMC88
5 Replies - 1,170 Views
23-01-2022, 23:39
Laatste bericht: Sanne_Gebruikers die dit topic lezen:
2 gast(en)