Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Hallo mijn naam is..


#1

Michel 49 en al 5 jaar wia , 80_100% afgekeurd.
Mijn gehele leven al klachten. In het verleden zware hyperventilatie gehad en sinds de laatste 10 jaar ook zware  depressies. Dit alles heeft te maken met mijn kindertijd. Die was nou niet de meest leuke. 
Nooit aandacht aan geschonken , wel dus altijd last van gehad.  Toen mijn zoon werd geboren, 14 jaar geleden , werden mijn klachten erger en erger. Dit alles heeft dus te maken met mijn eigen jeugd en dan vooral mijn vader. Was niet de leukste man voor mij en mijn moeder om het maar even zo te beschrijven. Maar toen ik zelf vader werd knapte er iets bij mij. Nooit gedacht dat dat zo een negatieve impact op mij zou hebben. Toch zo goed als mogelijk de lieve leuke pappa gespeeld en niks van mijn gevoelens,  depressief,  laten blijken aan wie dan ook. Wel hyperventilatie en weemoedige klachten. Helaas 7 jaar geleden mijn werk kwijt geraakt wegens economische redenen.  Dat was de druppel en vanaf dat moment ging het slechter en slechter. Anti depressiva gekregen via ha was stap 1. Maar werd steeds depressiever, zelfd moord gedachtes en van vader spelen en ook echtgenoot bleef weinig over. 2 jaar uwv , daar ziek gemeld, keuring gehad en afgekeurd , wia, wel met kans op verbetering. Bij mediant terecht gekomen, 5 verschillende therapie vormen doorlopen,  maar vandaag is mijn therapie beëindigd in goed overleg. Wegens de minimale vooruitgang kunnen ze niks meer voor mij doen. Helaas in de tussentijd ook zware tinnitus gekregen, versleten nek wervel en knieschijf en goedaardig fasciculatie krampsyndroom erbij gekregen. Elke dag buiten de geestelijke pijn ook lichamelijk pijn en gepiep en gesuis ik mijn oren. Ook qua belasting flink moeten inleveren.  As je mij dit vroeger had gezegd dan had ik je uitgelachen maar afwas doen kan mij nu al zoveel energie kosten dat ik paar uur plat moet. Maw ik moet mijn momenten kiezen om wat te doen. Alles kost mij zoveel energie. Ook de demonen in mijn hoofd zijn niet leuk
 Die schreeuwen elke dag om rust , eeuwige Rust. Maar ik wil nog niet dood  ik wil wel rust,  geen stress want laatste is zo slecht voor mijn tinnitus 
 4 maand geleden pas 2de gesprek met uwv gehad. Wegens personeels tekort had ik al 4 jaar geleden bericht moeten hebben voor een gesprek. Uur lang aan de telefoon gezeten hoe t nu gaat,  wat ik doe , etcetera etc..
Zou of binnen paar weken contact krijgen voor herkeuring of ze bellen mij weer binnen 12 maand. Zal laatste worden want niks meer gehoord. Ook al zou ik het willen wat zou ik nog kunnen qua werk.? Ik zou t niet weten.
Ben nu dus uitbehandeld qua therapie, moet ik dit melden bij uwv? Dit geedt mij nu dus alweer stress en ben moe op kapot bij denken hieraan
 Ik wil er echt zijn voor mijn zoon en wil hem niet kwijt maar of ik zo nog jaren en jaren verder kan en wil....daar denk ik maar even niet aan
Antwoord

#2

Hallo Michael,  welkom hier. Het is inderdaad een zwaar leven zo lees ik je bent hier op de goede plek om mee te schrijven, steun te zoeken en anderen ye steunen. 
Schrijf gerust met ons mee .
groetjes
Antwoord

#3

Welkom hier Michel, 

Best een pittig levensverhaal. Goed om dat eens op te schrijven hier. Of je "uitbehandeld" bent, weet ik niet. Zo zou ik het niet noemen. Mijn ervaring met psychotherapie is, dat je het effect vaak later merkt. Of je het beëindigen van de behandelingen moet doorgeven weet ik niet. Heb je het ook doorgegeven toen je begon?
Ik zit in de "oude" WAO en werk met een WSW indicatie in de Sociale Werkvoorziening. Helaas is jaren geleden door de regering besloten dat mensen niet meer in kunnen stromen via de WSW. Ik werk 20 uren per week als postsorteerder en de rest krijg ik aangevuld door het UWV.
Hopelijk zijn er voor jou andere mogelijkheden om weer aan werk te "proeven". Mijn oorzaak van depressie en angsten liggen ook in mijn jeugd. Ik denk dat dat in de meeste gevallen zo is.
Je doet je best om er voor jouw zoon te zijn. Meer kun je niet doen! Blijf kiezen voor het leven Michel, hoe moeilijk dat vaak ook is..... Sterkte en blijf hier komen en van je af schrijven.

Lieve groet, Alex
Antwoord

#4

welkom op het forum 

het UWV kan log zijn ja ik hoop dat het goed komt
AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
  mijn depressie Started by zizou10
2 Replies - 59 Views
11-04-2024, 10:29
Laatste bericht: don't know
  Hallo, ik ben er ook bij! Started by NicoBP2
2 Replies - 131 Views
13-02-2024, 11:02
Laatste bericht: Mabel
  Hallo en help Started by Kippetje
9 Replies - 1,006 Views
28-01-2024, 18:10
Laatste bericht: Xavier
  hallo ik ben J. Started by Momentoftime
3 Replies - 196 Views
26-12-2023, 15:53
Laatste bericht: Jupiter
14-10-2023, 20:38
Laatste bericht: Ronnie
  Hallo allemaal Started by Mart79
1 Replies - 252 Views
19-09-2023, 12:32
Laatste bericht: Liefde+Hoop
  Hallo allemaal Started by Indra
2 Replies - 290 Views
30-07-2023, 20:18
Laatste bericht: Joy
  Hallo allemaal Started by Speld
4 Replies - 472 Views
05-07-2023, 08:08
Laatste bericht: Mabel
21-02-2023, 22:43
Laatste bericht: Joy
  hallo ik ben Loes Started by Loes010
3 Replies - 872 Views
27-12-2022, 11:38
Laatste bericht: MaartenGebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)