Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Reakt ervaringen?


#1

Vroeg mij af wie hier bij reakt heeft gezeten wat vinden of voel je daarbij.Het sociaal wijkteam wil dat ik dat ga doen zie het absoluut niet zitten aangezien er ook exgedetineerde tussen zitten heel ongemakkelijk.
Antwoord

#2

Hallo Dame,

Ik schrijft hier iemand die regelmatig bij Reakt komt. Hij is er erg positief over.

Groet,  Bert
Antwoord

#3

Hallo Dame, ik kan inderdaad bevestigen wat Bert zegt. Er zijn inderdaad mensen die heel positief zijn over Reakt. Juist omdat er zo'n diversiteit zit aan mensen, is het gewoon een doorsnee van de bevolking. Met een extraatje: ze mankeren allemaal iets, of hebben iets gemankeerd. Er schijnen mooie vriendschappen te kunnen ontstaan en je hoeft niet constant van alles uit te leggen. Er is veel begrip.
Antwoord

#4

Hai bert en possitiva klinkt goed alleen ben ik er nog niet aan toe maar zoals ik het zo hoor is dat tog wel wat.Ik kreeg een soort gevangenis beeld erbij knijpers gaan maken alsof je niks kunt.Wat doen ze daar eigenlijk.Wil nou even geen nieuwe mensen maar misschien over een paar maanden weer behoefte aan heb.
Antwoord

#5

Ik weet het niet precies hoor, maar volgens mij varieert dat van binnenlopen bij een soort koffie/praatgroep (ik denk dat dat vrijblijvend is), tot begeleid worden bij het zoeken naar een baan en veel dingen daar tussenin, zoals cursussen enzo. Volgens mij gaat het vanuit de Parnassia groep. Misschien kun je tegen die tijd eens op de website kijken.
Antwoord

#6

Ok groepen vind ik helemaal angstig Sad ik zal zeggen dat wanneer ik er klaar voor ben misschien heen ga,moet nou niet aan vreemde nieuwe dingen denken.
AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
29-01-2023, 21:02
Laatste bericht: staterium
15-05-2021, 16:42
Laatste bericht: Marjolein
  Ervaringen depressie Started by Ano
1 Replies - 1,926 Views
05-12-2017, 16:09
Laatste bericht: PositivaGebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)