Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

To do lijst forum


#1


*Moet nuttige Depressie info bevatten:


nuttige links bevatten:
http://www.spreekuurthuis.nl/themas/depr...deling_met

Depressie test
Antwoord

#2

(08-11-2016, 22:13)admin schreef:
  • mybb google SEO instellen
  • bug in de zichtbaarheid van de meest recente topics herstellen
  • handleiding forum gebruik maken. Denk aan verbergen tekst voor gasten. Regels forum
  • Website gedeelte: Depressie Algemeen verder opzetten.*
  • Footer vullen
  • Alternatief thema maken
  • Site verder vertalen

*Moet nuttige Depressie info bevatten:


nuttige links bevatten:
http://www.spreekuurthuis.nl/themas/depr...deling_met

Depressie test

Ik heb helaas geen verstand van SEO. Had wel gezocht naar beter vindbaar maken van een site en vond bv. deze site met tips https://www.iq-leads.nl/blog/10-tips-voo...in-google/ . Misschien heb je er wat aan.
Antwoord

#3

Dank. Ik ga ermee aan de slag maar de depressie maakt mij er de laatste tijd niet bepaald scherper op Blush

maar we komen er wel Smile

Type depressie en forum in google en we staan al op plek 10 Smile
Antwoord

#4

Ja, depressie kan best in de weg zitten bij dit soort klussen. We nemen gewoon die stapjes die haalbaar zijn en dan komen we er wel Smile

Ik vind het al een zeer goede notering, de 10e plaats! En de zoekwoorden die je noemt (depressie en forum) worden denk ik vaak gebruikt.
Antwoord

#5

(08-11-2016, 23:28)admin schreef: Dank. Ik ga ermee aan de slag maar de depressie maakt mij er de laatste tijd niet bepaald scherper op Blush

maar we komen er wel Smile

Type depressie en forum in google en we staan al op plek 10 Smile

Als je kijkt op welke plaats je staat in Google, moet je wel via de "incognito-modus" kijken, anders krijg je geen objectief beeld. Google weet dat jij vanuit jouw IP adres veel op dit forum bent, en zet deze site dan voor jouw gemak verder bovenaan....Maar hij staat op pagina 4. Dat is te ver, maar helemaal niet verkeerd. Lastig dat je door de depressie wordt gehinderd, want het is hele opgave waar je mee bezig bent. Echt petje af!
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen Positiva :   • admin
Antwoord

#6

Ja dit gaat zeker een leuk Forum en website worden!
Ik vind het leuk om dit op te zetten. Daarbij komt dat ik zelf ook veel steun aan het indepressie forum heb gehad toen het slechter met me ging.
Antwoord

#7
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 10-05-2019, 12:27 door Alais.)

Ik zie in het To Do lijstje staan: handleiding forum gebruik maken. Voor zover ik kan zien is dat er (nog) niet? Ik mis het wel. Vooral voor wat bereft de manieren waarop je van het forum gebruik kunt maken. Vooralsnog heb ik alleen topics aangemaakt of erop gereageerd. Ik zit vandaag iemand echter meden: stuur maar een pbtje. Wat is dat? (persoonlijk berichtje?). Wanneer gebruik je dat en hoe?  En mij is ook niet duidelijk hoe dat chatten werkt. Voor iemand die hulp zoekt zou het prettig zijn even snel te kunnen zien wat de mogelijkheden zijn, toch? Wilde ik even kwijt.
Antwoord

#8

(10-05-2019, 12:27)Alais schreef: Ik zie in het To Do lijstje staan: handleiding forum gebruik maken. Voor zover ik kan zien is dat er (nog) niet? Ik mis het wel. Vooral voor wat bereft de manieren waarop je van het forum gebruik kunt maken. Vooralsnog heb ik alleen topics aangemaakt of erop gereageerd. Ik zit vandaag iemand echter meden: stuur maar een pbtje. Wat is dat? (persoonlijk berichtje?). Wanneer gebruik je dat en hoe?  En mij is ook niet duidelijk hoe dat chatten werkt. Voor iemand die hulp zoekt zou het prettig zijn even snel te kunnen zien wat de mogelijkheden zijn, toch? Wilde ik even kwijt.

Hoi Alais,

Een pbtje is inderdaad een persoonlijk bericht . Rechts boven zie je berichten staan en als je daarop klikt kun je een nieuw bericht opstellen. 
Chatten werkt eenvoudig. Je kunt in de chat balk je bericht typen en dan op ‘enter’ drukken. Op mijn telefoon (iPhone) is dit het knopje return.

Hopelijk kun je er iets mee.

Groetjes,
Marjolein
Antwoord

#9

Hoi Alais, ik snap wat je bedoelt. Het zou inderdaad handig zijn. De Admin is echter helaas al een hele tijd afwezig. Hij is de enige die dit op kan pakken. Je zou hem een pb kunnen sturen met het verzoek. Misschien komt hij nog wel eens online kijken.
AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
  Bedankt voor dit forum! Started by Zip
1 Replies - 3,736 Views
05-10-2018, 22:57
Laatste bericht: Asus
  Forum meer bekendheid geven Started by admin
6 Replies - 5,172 Views
07-12-2016, 11:53
Laatste bericht: admin
  Forum slecht bereikbaar Started by admin
2 Replies - 2,530 Views
10-11-2016, 20:47
Laatste bericht: LeeuwinGebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)