Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Forum meer bekendheid geven


#1

Wat zou er kunnen worden gedaan om het forum meer bekendheid te geven? Huh

Op indepressie heb ik bijvoorbeeld onderstaand stukje tekst neergezet:


Citaat:Hoi kom vooral is kijken op www.depressie-forum.nl
Het forum heeft vele mogelijkheden, maar mist momenteel vooral lotgenoten.
Antwoord

#2

Register or login to view the content
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen Positiva :   • admin
Antwoord

#3

Vandaag op de volgende plekken een berichtje geplaats:

Twitter:

https://twitter.com/depressieforum

en een fb bericht op de indepressie facebook geplaatst:

https://www.facebook.com/groups/546388182224729/

hopelijk geeft dit wat nieuwe bezoekers Smile
Antwoord

#4

@Testbeeld:Bedankt; hoger in google komen is inderdaad momenteel even het belangrijkste. (zoek nu op depressie en forum en we staan 25e, was 39). Ik hoop samen met Ings deze week de tekst per forumkop wat verder uit te breiden. Dat wil google namelijk.
Verder werk ik hard om de site technisch oke te maken. Ook daar kijkt google naar Smile

@Positiva: bedankt; backlinks zoals google ze noemt zijn erg belangrijk voor de notering. Ik heb er vandaag weer 2 geplaatst. Als ik de mobiele versie + de tekst van deze site beter heb ga ik vragen of andere 'bekende' sites een link willen plaatsen.
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen admin :   • Positiva
Antwoord

#5

[Afbeelding: c1de5a0a66294fa3857e7506e676de92.png]
dit is een samenvatting van de home page:
Antwoord

#6

Register or login to view the content
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen Positiva :   • admin
Antwoord

#7

bedankt Positiva!!Citaat:Wat me opvalt is dat de eerste pagina waar je terecht komt (dus als je nog niet ingelogd bent), totaal anders is als de rest. Daar wordt in de header ook de naam niet vermeld
.
wat bedoel je hier precies?! Heb je soms een ander thema geselecteerd? Het leidende thema wordt thema-II dat kun je rechts onderin selecteren.


Citaat:...pagina's aanmaken, zoals misschien "symptomen depressie", "behandelingen depressie" en "depressie-forum". Het hele blok "depressie-forum"wat er onder staat, kan dan verplaatst worden naar die pagina en van daaruit kun je dan ook inloggen. Voordeel is dan dat je de homepage kunt gebruiken om een inleiding/uitleg te geven waar de site over gaat (met veel zoekwoorden) en om de mensen over de streep te trekken om verder te kijken. Je weet zelf hoe moeilijk dat is Wink . Zet er bijvoorbeeld bij dat ze eerst rustig rond kunnen kijken. En als ze er behoefte aan hebben, hun verhaal kwijt kunnen en dan lotgenoten zullen treffen.

Dat klinkt zeker als een goed idee. Mijn doel was om in eerste instantie een forum te hebben. Maar mijn uiteindelijke doel is om een site te creëren waar mensen met depressie graag rondhangen Smile Maar dat gaat zeker behoorlijk wat tijd kosten en het is even kijken wat de mogelijkheden zijn(met extra pagina's) met het oog of de forum software.


Citaat:Dit is de homepage, als je ingelogd bent (weet eerlijk gezegd niet wat bij deze site nou de homepage is, als je uit- of ingelogd bent):

Ik heb de Depressie Algemeen pagina tijdelijk uit het menu gehaald. De homepage is momenteel het forum Smile


Citaat:Deze inleiding bestaat uit 64 woorden. De optimale hoeveelheid is rond de 100. Daar moeten zoveel mogelijk zoekwoorden in voorkomen. Dubbele zoekwoorden, zoals "manisch depressief" of "symptomen depressie" werken ook. En daar is vaak niet zo veel concurrentie in. Ik zou sowieso het woord forum overal vervangen door depressie-forum.
oke 100 woorden interessant. Omdat het forum nu de 'homepage' is probeer ik extra tekt te generen onder de forum kop. Eigenlijk raar dat het forum formaat niet goed ondersteund wordt door google?! Reden te weinig tekt of een te lage zoekwoord dichtheid.


Citaat:Nog een dingetje is dat je niet kunt klikken op de header (als je ingelogd bent) om weer op de homepage te komen. Normaal is dat wel zo. En dat maakt het overzichtelijk.
Ik denk echt dat je Duende als homepage hebt. daar kan dat niet. Probeer theme-II maar Smile


Citaat:En als laatste. Zou het niet verstandig zijn om er zoiets bij te zetten?  De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging van professionele hulp en/of begeleiding. Wij willen je ook niet aanraden deze site te gebruiken voor therapeutische of diagnostische doeleinden. De officiële diagnose van een depressie kan alleen door professionals die speciaal opgeleid zijn om een depressie te herkennen, gesteld worden
dankje. Dat moet er inderdaad nog bij Smile


AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
  Klaar om op te geven Started by Timotamo
4 Replies - 3,845 Views
27-03-2024, 19:48
Laatste bericht: Blauwe regen
  To do lijst forum Started by admin
8 Replies - 8,410 Views
12-05-2019, 17:18
Laatste bericht: Positiva
  Bedankt voor dit forum! Started by Zip
1 Replies - 3,759 Views
05-10-2018, 22:57
Laatste bericht: Asus
  Forum slecht bereikbaar Started by admin
2 Replies - 2,562 Views
10-11-2016, 20:47
Laatste bericht: LeeuwinGebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)