Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

?


#1

OIk weet niet wat ik met me zelf aan moet. In mijn leven reageert nooit iemand op mij. Ik ben niet belangrijk genoeg. En helaas ben ik ook hier niets waard. Helaas maakt mij dit niks meer uit. Ik ben ooit w at w waard. Ik stel me vast te veel aan.
Antwoord

#2

(28-12-2018, 00:59)Ikweethetnietmeer schreef: OIk weet niet wat ik met me zelf aan moet. In mijn leven reageert nooit iemand op mij. Ik ben niet belangrijk genoeg. En helaas ben ik ook hier niets waard. Helaas maakt mij dit niks meer uit. Ik ben ooit w at w waard. Ik stel me vast te veel aan.

Hoi! 

Ik zag je berichtje en ik vind het heel naar dat je het gevoel hebt dat je voor niemand belangrijk bent... Als je me een berichtje wilt sturen ofzo dan kan dat zeker!  
Over jouw omgeving kan ik natuurlijk niet zoveel zeggen, maar hier op het forum ben  je zeker iets waard! Het is heel goed dat je je gevoel, hoe naar dat ook is, wel deelt. Daar is dit forum voor. Ik ben erg blij dat je het wel hebt gedeeld, zodat ik kan zeggen dat het mij wel uitmaakt! Klinkt misschien wat raar, want ik ken je helemaal niet, maar het gaat me zeer aan het hart dat je je zo over jezelf voelt. 

Wat bedoel je met dat er nooit iemand op je reageert? Kan je dat uitleggen? Want het zou zo kunnen zijn dat jij het idee hebt dat je hele duidelijke signalen afgeeft omdat je je zo slecht voelt, maar misschien zijn die signalen toch iets minder duidelijk dan je zelf denkt. Misschien worden ze oprecht niet opgevangen door de mensen in je omgeving. Dat maakt het nog niet oke, maar het kan misschien helpen om duidelijker te zijn in je gevoel naar iemand die je vertrouwt?

En onthoudt alsjeblieft dat je je sowieso niet aanstelt! Jouw gevoel is jouw gevoel! Je gevoel kan ontzettend veel pijn doen, en je kan er totaal hopeloos van worden. Je stelt je echt niet aan! 

Liefs
[-] 1 gebruiker zegt bedankt tegen siem :   • Ray
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)