Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Last van te hoof libido


#1

Hoi Ben ik weer.


 Ik als man van 41 heb periode`s dat ik toch wel last heb van een te hoog libido. Als ik dan even zo`n moment heb en zit dan op een datingsite, dan stuur ik wel is een directe vraag of ze open staan voor een vaste intieme relatie. Heel soms krijg ik het antwoord ja, maar dan vooral oudere dames. Uiteindelijk is het toch niet doorgegaan gelukkig. Achteraf begin ik te piekeren of ik dan niet te ver ga met die vraag en word ik angstig en depressief. Als soms het libido vrij hoog is ga je over bepaalde eigen grenzen heen en daar worstel ik mee. Ik weet wel dat ik een vrouw nooit zal dwingen of zo, maar mijn strenge geweten veroordeeld mij heel snel.

Mijn vraag is of daar meer mensen last van hebben of ben ik de enige? 

Groetjes Mark
Antwoord

#2

(28-07-2018, 15:26)markpolo schreef: Mijn vraag is of daar meer mensen last van hebben of ben ik de enige? 

Hoi Mark,

Welkom terug. 

Het blijft een probleem hè, dat schuldgevoel. Ik weet 't, ik kan je gevoel erover niet veranderen met feiten. 
Jij zult het op een of andere manier zelf moeten gaan doorzien dat je gedachten niet raar of verkeerd zijn, net als de depressieven hier hun geest op andere gedachten moeten brengen en iemand met een spinnen-fobie er ook aan moet dat achtpotigen echt niet enger zijn dan sommige tweevoeters.

Vaak helpen gechargeerde cijfers, maar in dit geval heb ik die niet eens nodig. Misschien heb ik het al eens geschreven maar de seksindustrie is een van de best lopende bedrijfstakken. Een paar headlines (zo van het net geplukt met zoekterm 'seksindustrie'):

In Indonesië wordt de omzet in de seksindustrie geraamd op 2,4 tot 6,6 miljard gulden per jaar, ofwel 0,8 tot 2,4 procent van het BNP.

Ze liet berekenen dat alleen al de illegale seksindustrie jaarlijks tussen de 5.000 en 7.000 miljard euro omzet.

Prostitutie mag dan officieel verboden zijn in Japan, onder toeziend oog van de politie bloeit de sector als vanouds. De seksindustrie in het land is jaarlijks goed voor een omzet van 15,2 miljard euro....

Dus eeeh nee, je bent vast niet de enige die zin heeft in seks en te veel zin is pas een probleem als de ander het te veel vindt. Bovendien vind ik je directe vraag om seks wel zo duidelijk, aangezien veel mensen liever om de hete brij draaien, in een zielige poging te krijgen waar jij gewoon eerlijk om vraagt.

Ik spreek mezelf tegen, merk ik (feiten). Hopelijk heb je er toch iets aan.

groet,
Ray
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)