Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Hi!


#1

Hi iedereen,

mijn naam vertel ik momenteel nog liever niet. Ik ben 23 jaar oud, en woon samen met mijn lieve vriend in het fijnste appartement ter wereld. Tenminste, voor mij dan.

Ik ben sinds mijn 13e gediagnostiseerd met een depressie. Ik zal hier dan ook, helaas, mijn gehele leven last van houden. Ik ben inmiddels stabiel ingesteld op medicatie, nu alleen de rest nog...

Op mijn zestiende moest ik noodgedwongen voor mijn eigen veiligheid stoppen met school, vanwege een gesloten opname. Diploma's en werken zijn daardoor van de baan geschoven. Maar in september van dit jaar komt hier verandering in, ik ga beginnen aan VAVO onderwijs! Ook ben ik druk bezig om een baan te vinden, zodat ik hopelijk snel mijn leven 'opnieuw' kan opbouwen.

Naast mijn depressie heb ik last van hyperventilatie, paniekaanvallen en een waarschijnlijke sociale angststoornis. Ik ben vreselijk bang om nieuwe contacten te leggen, dit ivm mijn verleden qua vriendschappen en relaties. 

Ik hoop hier soms de steun te vinden die ik nodig heb! Als jullie iets met mij willen delen, of vragen... Schroom niet om vragen te stellen!

Heel veel liefs  Heart
Antwoord

#2

Welkom, wat klinken dit als geweldige stappen zeg! Veel geluk :-)
Antwoord

#3

Welkom op het forum LIA, zoals al door Fran gezegd: een geweldig positief verhaal! Fijn om te horen. Veel meegemaakt, maar desondanks toch een leuk leven opgebouwd. Dat heeft waarschijnlijk veel doorzettingsvermogen gekost. En je timmert nog steeds aan de weg! Echt iets om trots op te zijn!
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)