Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Ervaringen van gebruik e-health (online behandelprogramma's)


#1

Dag allemaal,

Ik plaats dit berichtje nogmaals, met de vraag of mensen kort met me willen praten over hun behandeltraject. Voor een onderzoek voor een groot onderzoeksinstituut (het Rathenau Instituut) ben ik op zoek naar mensen die met mij een interview willen doen over hun behandeltraject. Ik doe onderzoek naar digitale hulpmiddelen die psychologen en ziekenhuizen gebruiken. Daarom ben ik benieuwd hoe jullie gebruik maken van digitale programma’s die door een psycholoog of ziekenhuis aangeboden worden. Misschien kennen jullie Therapieland, Karify of Minddistrict.

Wie van jullie zou een keer met mij willen praten (over de telefoon, of een keer in het echt) over ervaringen met het gebruik van online hulpmiddelen in het behandeltraject? Deelname is vrijwillig. Alles wordt geanonimiseerd, en alleen met jullie toestemming verwerkt.

Mocht je mee willen doen of vragen hebben, dan kan je me altijd een mailtje sturen naar k.woudstra@rathenau.nl. Als je hieronder wil reageren voor deelname, doe dat dan anoniem zodat ik volledige anonimiteit kan garanderen.

Alvast veel dank voor het lezen!
Groetjes,
Kas
AntwoordLijst met mogelijk verwante topics
22-11-2020, 09:20
Laatste bericht: desireless
19-05-2018, 02:35
Laatste bericht: NAOGebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)