Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Afvouwen zyban.


#1

Afgelopen maanden steeds caker medicatie vergeten van de 7 dagen slikte ik er nog gemiddeld 3 nu merk dat mijn stemming  steeds somberder wordt, meer moe, nerveus etc eigenlijk steeds slechter, is het mogelijk dat mijn stemming zo deuk heeft opgelopen?
Antwoord

#2

Hoi Sjoep12,

Zyban zelf kan dergelijke klachten veroorzaken (lees ik op internet: Google op afbouwen Zyban), maar onregelmatig innemen lijkt me ook niet zo handig.

Van wie heb je de medicijnen gekregen? Bij diegene zou ik even navragen wat je nu moet doen.

groet,
Ray
Antwoord

#3

Toch maar de huisarts gegaan, ging me steeds minder goed voelen.  Hij gaf aan dat het weer een tijd duurt voordat de juiste hoogte werd bereikt.
Iemand ervaring hierin?
Antwoord

#4

(22-08-2018, 11:41)Sjoep12 schreef: Toch maar de huisarts gegaan, ging me steeds minder goed voelen.  Hij gaf aan dat het weer een tijd duurt voordat de juiste hoogte werd bereikt.
Iemand ervaring hierin?
Hey Sjoep12,

Ja, ik denk dat iedereen die antidepressiva gebruikt die ervaring wel heeft of in ieder geval in de bijsluiter van het medicijn heeft kunnen lezen dat het even kan duren voordat het aanslaat.

Zelfs als je de medicijnen inneemt zoals is voorgeschreven kunnen de klachten eerst erger worden, voordat ze gaan werken.
Je zult even geduld moeten hebben, even afwachten wat het medicijn voor jou doet. 


Houd er rekening mee dat het ook niet kan werken. Je zal niet de eerste zijn die dat overkomt. In dat geval moet je meestal eerst afbouwen, voordat je een nieuwe pil mag gaan proberen. Alles zoals je arts voorschrijft.
Duimen dus dat de eerste meteen de beste blijkt te zijn.

Sterkte,
Ray
Antwoord

#5

Ik wilde stoppen, en steeds minder gaam nemen, eerst nog 7 x 1 tablet, op het laatst werd het 2 tabletten per week, leek goed te gaan maar sinds deze week steeds slechter in mijn vel.
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)