Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Goededag


#1

Ik heb moeite met het leven. Krijg weer vaker last van dips en ben bang voor depressie. Hoop dat ik op dit forum informatie of contact vind die mij helpen.
Ik zou moeten beginnen met opstaan elke dag. Hoop ook wat te kunnen bijdragen aan mijn medemens hier en hierbuiten.
Antwoord

#2

Welkom Zwarte piet!


Wees niet al te bang voor een depressie, want dat helpt niet veel. Het is al goed dat je hier hulp/contact bent komen zoeken! 
Het iedere dag opstaan zou ik ook moeten doen, maar door ziekte en erg slechte buren is dit zowat onmogelijk.. probeer goed te luisteren naar jouw eigen lichaam qua hoeveel slaap en andere dingen wat je nodig hebt. Een depressie of andere negatieve emoties kunnen erg veel energie kosten! Probeer vooral leuke dingen te doen en goed te rusten.. dit is misschien makkelijk gezegd, maar het is wel heel belangrijk! 

Als je hulp nodig hebt of contact kun je dit forum gebruiken, maar ik raad aan om ook buiten dit forum contact/hulp te zoeken aangezien het hier nog wel eens rustig kan zijn Smile

Heel veel sterkte!

- Met vriendelijke groet,

Femke
Wander, there's no return. Keep moving on as the paradise burns
Antwoord

#3

Als je er bang voor bent dan wordt alleen erger lijkt mij. Want dan wacht je op moment dat je echt wordt. Ik zou naar huisarts gaan en je verhaal vertellen daar. Hij kan je dan of doorsturen of je vertellen wat er is. 

Succes!! 

Als je je verhaal kwijt wilt stuur mij een bericht
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)