Your browser does not support JavaScript!
Bijeenkomst van lotgenoten die kampen met depressie
  Welkom Gast, meld je snel aan! Maak Account    Log In   

 

Even kwijt.


#1

Voel aan alles dat ik weer aan het afglijden ben in die diepe donkere put. Mijn sombere gedachten gaan weer alle kanten op en trekken me ook vaak terug in het verleden. Hoewel ik dit al zo vaak heb meegemaakt omdat ik nu eenmaal chronisch depressief ben schrik ik steeds weer. Weet er nog steeds niet goed mee om te gaan, neem mezelf dat kwalijk, en word ontzettend bang van de gevoelens die zich in mij afspelen.

Rooske
Antwoord

#2

Neem het jezelf niet kwalijk je kunt er niets aan doen. Het komt en het gaat maar onthoud, er komen altijd weer betere dagen. Hou dat vast
Antwoord

#3
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 15-02-2022, 16:43 door Jupiter.)

(10-02-2022, 13:27)Rooske schreef: Voel aan alles dat ik weer aan het afglijden ben in die diepe donkere put. Mijn sombere gedachten gaan weer alle kanten op en trekken me ook vaak terug in het verleden. Hoewel ik dit al zo vaak heb meegemaakt omdat ik nu eenmaal chronisch depressief ben schrik ik steeds weer. Weet er nog steeds niet goed mee om te gaan, neem mezelf dat kwalijk, en word ontzettend bang van de gevoelens die zich in mij afspelen.

Rooske

Ik hoop dat er een tijd komt dat het beter kan gaan met je Rooske.

Bang voor bepaalde gevoelens snap ik al te goed. Het is soms ook moeilijk om het allemaal te baas zijn.

Groeten Jupiter
Antwoord

#4

Moet weer even van mij afmekkeren, sorry. Maar ik weet het allemaal even niet meer. Net had ik sinds weken weer bezoek van mijn hulpverlening alleen ik weet niet wat ik er mee moet. Ik weet dat ze mijn nare gevoelens en gedachten ook niet weg kunnen nemen maar ik voel me niet begrepen , zo alleen. Voel me lamgeslagen waardoor ik mijn gevoelens niet goed onder woorden kan brengen en als ik dat probeer krijg ik last van wegrakingen. Word zo moe van mezelf.
Antwoord

#5

Heb je wel een goede klik met je hulpverlener?
Antwoord

#6

hoi hoi 

ik weet ook niet goed wat ik nog moet met de ggz ik heb gisteren aangegeven te willen stoppen met ggz omdat ik toch maat blijf vermijden 
ik herken wat je zegt 

groet J
Antwoord

Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)